ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..........

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Όπλο μυστήριο στο «Ελ. Βενιζέλος»


Τον... παπά με την ενημέρωση και την πλήρη διαφάνεια παίζει, εδώ και 16 μέρες, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, τη «φοβερή» αποκάλυψη την ήξεραν και οι… πέτρες στον ευρύτερο χώρο του διεθνούς αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την εύρεση ενός όπλου, τύπου Glock, στις τουαλέτες των αστυνομικών υπηρεσιών του. Ο μόνος που δεν το ήξερε, ήταν ο ελληνικός λαός, που έχει πληρώσει και εξακολουθεί να πληρώνει εκατοντάδες δισεκατομμύρια, για την ασφάλεια του επιβατηγού κοινού και των πτήσεων.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, κι ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές ασφαλείας, το όπλο εντοπίστηκε το μεσημέρι της 7ης Μαρτίου στην τουαλέτα του κτιρίου 10, μέσα σε… ρολό από χαρτί υγείας. Το όπλο βρέθηκε τυχαία, καθώς όργανο της τάξης που πήγε να κάνει τη σωματική του ανάγκη, διαπίστωσε ότι το ρολό υγείας ήταν υπερυψωμένο, δεν… γυρνούσε και είχε μαγκώσει. Ιστορία, δηλαδή, για γέλια και για κλάματα σε ένα από τα πιο ασφαλή αεροδρόμια του κόσμου.
Στην έρευνα που έγινε στο… χαρτί υγείας, ανακαλύφθηκε το όπλο. Στην αστυνομική υπηρεσία του αεροδρομίου σήμανε συναγερμός. Το Glock παραδόθηκε την ίδια μέρα στη Σήμανση της Ασφάλειας Αττικής, όμως το περιστατικό κρατήθηκε μυστικό. Κατά τις ίδιες πηγές, ο χώρος που βρέθηκε το «σιδερικό» είναι προσβάσιμος και στο κοινό, αλλά και στους επισκέπτες που επιθυμούν να δουν όσους «φιλοξενούνται» στα κρατητήρια και στους χώρους της αστυνομικής υπηρεσίας του αερολιμένα.

Όπως έγινε γνωστό, το όπλο ανήκε σε αστυνομικό της Θεσσαλονίκης, δεν ήταν το υπηρεσιακό, που του είχε δοθεί από το Τμήμα όπου υπηρετούσε, και το είχε αγοράσει ως δεύτερο επικουρικό οπλισμό με δικά του έξοδα, όπως προβλέπεται, μετά από άδεια της υπηρεσίας του. Φέρεται να είχε κλαπεί από το σπίτι του μετά από διάρρηξη και είναι εξαιρετικά περίεργο και ύποπτο πώς είχε «ταξιδέψει» στην Αθήνα, με ποιο σκοπό και για ποια άδηλη και επικίνδυνη χρησιμότητα είχε «κουκουλωθεί» με το χαρτί υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
footer