ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..........

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Νομαρχία Ηλείας: Στάσιμες οι τιμές λόγω κρίσης

Καμία αύξηση δεν έχει γίνει στα προϊόντα των καταστημάτων του Πύργου με την αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 21%, αφού όλοι οι έμποροι κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια να βοηθήσουν τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους και να κινηθεί η αγορά ενόψει Πάσχα.

Το 2% της αύξησης του ΦΠΑ ουσιαστικά «απορροφήθηκε» από τους εμπόρους οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι μια τέτοια επιβάρυνση στις τιμές των προϊόντων δεν θα βοηθούσε καθόλου την αγορά, έχοντας επίγνωση επίσης ότι ήδη ο καταναλωτής έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έτσι, όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή, και τώρα όχι μόνο δεν αύξησαν τις τιμές των προϊόντων, αντίθετα παραμένουν σταθερές εδώ και τρεις σεζόν ενώ εντός των καταστημάτων τους γίνονται πάντα καλύτερες τιμές και «βγάζουν» μέρος του εμπορεύματος σε προσφορές, προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο να ψωνίσει.

Βασικά «όπλα» των εμπόρων ενάντια στην κρίση, είναι η διατήρηση της καλής ποιότητας στα προϊόντα, οι χαμηλές τιμές και η φιλική εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών τους.

Καλούν μάλιστα τους καταναλωτές, να βγουν στην αγορά, να κάνουν την έρευνά τους και εκεί θα διαπιστώσουν ότι έχει γίνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να διατηρηθούν οι τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Ενόψει Πάσχα μάλιστα, έχουν ήδη ετοιμάσει τις βιτρίνες τους με νέες παραλαβές προϊόντων και τιμές ελκυστικές.

Εξάλλου, από τη Μεγάλη Δευτέρα, τίθεται σε ισχύ και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, που θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν την έρευνά τους πριν τα ψώνια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
footer