ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..........

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ο Καλωδιωμένος....................

Ποιος πολιτικός, για την ακρίβεια πρώην βουλευτής, έχει καλωδιώσει το γραφείο του από επάνω μέχρι κάτω; Ο «Mr Παρακολουθήσεις» είναι πολύ γνωστός. Εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά παράθυρα και τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο «επίκεντρο» των εξελίξεων.

Για να σας δώσουμε ένα στοιχείο ακόμη, θα σας πούμε πως, εκτός από πολυλογάς, είναι και φωνακλάς. Όχι στα όρια του Άδωνη, αλλά για όσους έχουν «ευαίσθητα» αυτιά, ο τόνος της φωνής του είναι ανεβασμένος κατά πολλά ντεσιμπέλ…

Ο εν λόγω πολιτικός, λοιπόν, εδώ και χρόνια έχει τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε ολόκληρο τον χώρο εργασίας του. Ειδικά στο δικό του το γραφείο, οι κάμερες που έχει τοποθετήσει καταγράφουν συνεχώς και μάλιστα με ήχο…

Τώρα, για ποιο λόγο ένας πρώην βουλευτής, νυν πολιτικός και μελλοντικά… θέλει να έχει καταγεγραμμένους τους συνομιλητές του -και μάλιστα χωρίς την άδειά τους- δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς.

Αυτό που μπορούμε, όμως, να «θυμίσουμε» είναι ότι ανάλογες πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και είδαν το φως της δημοσιότητας σε αρκετά σκάνδαλα που «έσκασαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
footer