ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..........

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο Δήμος Πειραιά για την κατάληψη του δημαρχείου

Για μία μειοψηφία συνδικαλιστών, οι οποίοι εμποδίζουν τους υπαλλήλους να προσέλθουν στη δουλειά τους και ταλαιπωρούν τους πολίτες, δυσφημίζοντας παράλληλα την πόλη κάνει λόγο ο Δήμος Πειραιά, σχολιάζοντας την κατάληψη που έκαναν χθες στο δημαρχείο εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας.

«Ο Πειραιάς είναι καθαρός μόνο όταν η συνδικαλιστική μειοψηφία επιτρέπει στους εργαζομένους στην καθαριότητα να εργαστούν.

Η συνδικαλιστική μειοψηφία, εντελώς αδικαιολόγητα, αφήνει ξανά τον Πειραιά στο έλεος των σκουπιδιών. Οι ισχυρισμοί της είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Οι καταγγελίες για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων είναι τουλάχιστον αστείες. Τα απορριμματοφόρα είναι περιουσία του Δήμου. Η υπηρεσία έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ξέρει που βρίσκονται και αν δουλεύουν.

Δεν υφίσταται εργασιακό αίτημα που να δικαιολογεί τέτοιες κινητοποιήσεις. Αυτό έκρινε η δικαιοσύνη τα Χριστούγεννα που κήρυξε παράνομη την απεργία τους. Αυτό έκρινε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διέταξε έρευνα πρόσφατα για την κατάληψη του ΧΥΤΑ Φυλής. Αυτό αποφάνθηκε ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κ. Δαφέρμος, για την περίπτωση των GPS.

Ο εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας καθαριότητας με χρήση και της τηλεματικής, που είναι απόλυτα σύμφωνη με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, επιτρέπει τον καλύτερο συντονισμό και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και οδηγεί σε έναν καθαρό Πειραιά», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
footer