ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..........

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Χωρίς χρίσμα υποψήφιος ο Παπαγεωργόπουλος

Υποψήφιος για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου δηλώνει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά.

Την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε κληθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ, με τον οποίο συναντήθηκε στην Αθήνα και, όπως είπε, στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε μόνο το θέμα του «Καλλικράτη». Χθες, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος απάντησε: «Είναι αυτονόητο, το έχουμε πει».

Όμως, το τοπίο για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης είναι αρκετά βαρύ. Η πρόσφατη απόφαση του Εφετείου που του επιρρίπτει ευθύνες για τα σκάνδαλα αποτελεί ένα πραγματικό «στραπάτσο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά ζήτησε να καταγγελθεί πως το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε πολιτική δίωξη του ίδιου, κάτι που όμως που δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει η ηγεσία της ΝΔ.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα έχουν επιδεινωθεί ιδιαίτερα οι σχέσεις του με τον δήμαρχο Αθηναίων. Οι δυο τους είχαν έντονη δημόσια αντιπαράθεση την περασμένη εβδομάδα, παρουσία και του υπουργού Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση, στην ΚΕΔΚΕ. «Αν έχεις ξεχάσει, σου θυμίζω ότι πρόεδρος στην ΚΕΔΚΕ είμαι εγώ», του είπε σε έντονο ύφος ο κ. Κακλαμάνης.

Το επόμενο «στραπάτσο» υπήρξε στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο προεδρεύων Λ. Ζαγορίτης, κατά τον χαιρετισμό-ομιλία τού έκλεισε το μικρόφωνο και του ζήτησε να κατεβεί από το βήμα πριν ολοκληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
footer